Awanse na stanowiska dyrektorskie w Dziale Zarządzania Nieruchomościami Colliers International

Katarzyna Chudawska, Łukasz Orzechowski oraz Wioletta Bodnaruś awansowali na stanowiska Associate Director w Dziale Zarządzania Nieruchomościami Colliers International.

Katarzyna Chudawska do zespołu Colliers REMS (ang. Real Estate Management Services) dołączyła w 2013 roku. Wcześniej swoją karierę rozwijała w innych firmach doradczych m.in. na stanowiskach specjalisty finansowego i zarządcy nieruchomości. Katarzyna posiada ponad 14-letnie doświadczenie zawodowe w zarządzaniu nieruchomościami. Obecnie wraz z zespołem jest odpowiedzialna za zarządzanie budynkami Cedet, Senator oraz Aktyn Business Park i Chmielna 132/134 dla trzech wiodących funduszy inwestycyjnych na rynku polskim oraz wsparcie dla zespołu zarządców i młodszych zarządców w ramach swojej części portfela nieruchomości w Warszawie. W ostatnim czasie dołączyła do prestiżowego grona członków organizacji zrzeszającej profesjonalistów z branży nieruchomości oraz budownictwa Royal Institution of Chartered Surveyors – RICS.

Łukasz Orzechowski  jest związany z Colliers International od 2012 roku, posiada w sumie ponad 10-letnie doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami. Od początku swojej kariery w Colliers zarządza budynkiem Metropolitan w Warszawie. Do jego obowiązków należy także wsparcie zarządców w miastach regionalnych. W ciągu ostatnich lat zajmował się także nieruchomościami, takimi jak Norway House, Pałac Młodziejowskiego, Nordic Park, Metron oraz Feniks. Sprawował również obowiązki Asset Managera przy budynkach Koszykowa 54, Chmielna 132 oraz Ilmet.  Łukasz posiada uprawnienia LEED Green Associate.

Wioletta Bodnaruś do zespołu Colliers dołączyła w 2008 roku jako specjalista ds. finansów. Później obejmowała także stanowiska starszego specjalisty oraz kontrolera finansowego. Posiada ponad 15-letnie doświadczenie zawodowe, które zdobywała pracując jako analityk finansowy, a także niezależna księgowa. Do jej obowiązków należy nadzór nad częścią finansową portfela nieruchomości, ustalanie procesów i procedur przy przejmowaniu nowych budynków w zarządzanie oraz szkolenie i wsparcie zespołu specjalistów finansowych.

— Wraz ze wzrostem liczby budynków zarządzanych przez Colliers REMS rośnie nasz zespół profesjonalistów. W 2018 roku dołączyło do nas 15 osób, w 2019 już 5 kolejnych. Możliwość współpracy z prestiżowymi klientami, interesujące projekty oraz przyjazna atmosfera pracy to idealne warunki do zdobywania nowych kompetencji. Cieszę się, że w Colliers jesteśmy w stanie zapewnić je wszystkie i znajduje to przełożenie w rozwoju naszych specjalistów — mówi Agnieszka Krzekotowska, dyrektor Działu Zarządzania Nieruchomościami.

Colliers International Group Inc.

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) jest globalną firmą, oferującą najwyższej jakości usługi na rynku nieruchomości oraz zarządzanie inwestycyjne. Posiada biura w 69 krajach, w których zatrudnia ponad 13 000 specjalistów. Colliers jest najszybciej rozwijającą się notowaną na giełdzie globalną firmą działającą w sektorze nieruchomości komercyjnych. Przychody firmy w 2017 roku osiągnęły poziom $2,3 miliarda ($2,7 miliarda włączając spółki stowarzyszone). Dzięki kulturze przedsiębiorczości oraz strukturze właścicielskiej ze znacznym udziałem pracowników firmy, Colliers International oferuje pełen zakres usług podmiotom związanym z rynkiem nieruchomości. Firma wspiera najemców, właścicieli nieruchomości oraz inwestorów na całym świecie. Poprzez swoją platformę oferującą usługi z zakresu zarządzania inwestycjami, firma zarządza aktywami o wartości ponad 20 miliardów dolarów należących do największych międzynarodowych inwestorów instytucjonalnych na rynku nieruchomości.

Specjaliści Colliers myślą inaczej, dzielą się pomysłami i oferują przemyślane i innowacyjne doradztwo, które pomaga klientom szybciej osiągnąć sukces. Colliers International znalazł się w rankingu Global Outsourcing 100 – liście czołowych firm działających w sektorze outsourcingu. Spółka została wyróżniona już po raz 13 z rzędu, czyli więcej niż którakolwiek spośród firm doradzających na rynku nieruchomości. Autorem rankingu jest International Association of Outsourcing Professionals. Colliers zdobył też tytuł najlepszego zarządcy nieruchomości na świecie, po raz drugi z rzędu, przyznawany przez Commercial Property Executive.

Spółka Colliers jest zarządzana przez doświadczony zespół liderów ze znacznym udziałem w jej kapitale zakładowym, pod którego kierownictwem od przeszło 20 lat generuje ponad 20% rocznego zwrotu dla akcjonariuszy.

Colliers International w Polsce działa od 1997 roku i posiada biura w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Gdańsku, Katowicach i Łodzi, w których łącznie zatrudnia ponad 250 specjalistów. Firma została uhonorowana wieloma prestiżowymi nagrodami przyznanymi m.in. w konkursach: Eurobuild, CIJ Journal, CEE Quality Awards, International Property Awards. Wśród otrzymanych przez Colliers wyróżnień znajdują się m.in.: nagroda Outsourcing Star przyznawana firmom nieruchomościowych najprężniej działających w sektorze outsourcingu oraz Gazele Biznesu wręczane najdynamiczniej rozwijającym się firmom w Polsce. Więcej o nas na colliers.pl.

Polecane firmyWyszukiwarka firmSklepy firmDodaj ogłoszenie